Doorgaan naar hoofdcontent

plak-en-schrijf: dag {10}

De laatste dag van de Plak-en-Schrijf Tiendaagse alweer. De uitdaging is omgevlogen. Mijn bijdrage voor vandaag:

dag {10}

In de afgelopen tijd heb ik met veel plezier geknipt, geplakt en geschreven, maar dat was allemaal niet mogelijk geweest als de volgende tijdschriften er niet waren geweest.

dag {10} credits

Heb je ook een laatste collage toe te voegen? Vul de link naar je weblog/site in!

Reacties

Ellen zei…
Kriebels en krabbels, vandaag verras je ons weer met bijzondere collages. Ook ik dank diverse andere creatievelingen die het materiaal voor tien dagen lekker bezig zijn voor ons maakten. En jou voor de organisatie van dit digitale evenement. En alle andere bijdragers/bloggers: chapeau!
Anoniem zei…
wat ziet het er weer prachtig uit.....zo persoonlijk!
onuitputtelijk is het als je alles zo ziet.
Anoniem zei…
Net mijn laatste collage van de plak en schrijf 10-daagse naar Petra gestuurd. Ik vond het erg leuk om mee te doen en plak en schrijf ook na deze 10 dagen zeker verder.
Het was ook erg inspirerend om elke dag alle andere inzendingen te zien, dank hiervoor!
Karin
Aline zei…
Zo dat zijn twee leuke bladen om mee af te sluiten, ik heb genoten de afgelopen tien dagen, en ik hoop dat je vaker iets gaat organiseren, want dit was een hele leuke ervaring...
Morgen ochtend komt er nog een terugblik, met dankwoord op mijn blog...
Ik plaats morgen ook nog een afsluitend stukje (met linkenbox).
Anoniem zei…
Bedankt voor de organisatie! Heb veel nieuwe inspiratie gekregen door alle inzendingen te bekijken. Een volgende keer doe ik zeker weer mee!
An* zei…
Dank je wel voor dit initiatief, het heeft bij mij weer dingen in gang gezet waar ik heel blij mee ben! En vooral ook dank voor je eigen inspirerende bijdragen, ook aan diegenen die hebben meegedaan. Echt heel erg leuk en waardevol!
©helo zei…
Kriebels en krabbels,

Bedankt voor het organiseren.
Ook vandaag heb je iets heel erg moois neergezet vooral met de namen van de tijdschriften.
Het zijn 10 mooie dagen geweest. Met hele bijzondere creaties en gevoelens, die we met elkaar deelde.
Allemaal heel erg bedankt voor de inspiratie.
Tot een volgende keer
Anoniem zei…
Die dankbetuiging vind ik echt wel leuk gevonden :-) Heel erg bedankt om deze activiteit te organiseren! Ik heb er met veel plezier aan meegedaan!
Mijn laatste bijdrage is geplaatst, morgen ga ik nog even bij jullie allemaal langs.

Ik heb genoten van deze uitdaging en wil je er hartelijk voor bedanken. Ik was verbaasd dat ik iedere keer weer binnen 15 minuten een collage had die iets voor me betekende. Ik hoop hier mee door te gaan, misschien niet dagelijks maar wel wekelijks.

Ook de andere dames bedankt voor de inspiratie (waarvan 2 in het bijzonder) Ik zal sommigen van jullie zeker blijven volgen.

Ik heb genoten, bedankt!

lieve groet
Brigitta

Populaire posts van deze blog

Kunst kijken en je dagboek

Woman and child (Sam Jinks)
Half juni was ik bij de tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur in de Kunsthal in Rotterdam. Hoewel het best druk was, was er genoeg ruimte om even echt stil te staan bij sommige beelden. Waar ik in het schrijven altijd een beweging van buiten naar binnen maak, is dat in het bekijken van kunst niet anders. Lange tijd stond ik stil bij het beeld Woman and Child van Sam Jinks. Ik zag hoe mensen er even bleven staan en weer verder liepen. Ik zag mensen foto's maken, maar niet echt kijken. Ik telde ook af en toe hoe lang mensen nu werkelijk bleven staan. Niet zo lang dus. Zelf bleef ik staan en dwaalde met mijn blik naar binnen. Wat voelde ik bij dit beeld? En terwijl ik daar stond, rolden de tranen over mijn wangen. 
"Wat raakt je?" vroeg mijn kunstmaatje. In eerste instantie had ik er geen woorden voor, het raakte me. Dat is in feite al meer dan genoeg. De woorden kwetsbaarheid en verbinding kwamen op als omschrijving voor mijn gevoel. Maar er ge…

Schrijf je mee?

Nadat ik 's morgens een rondje heb gewandeld, zit ik graag nog even in de tuin. Ik zie vlinders, hommels, libellen en waterjuffers. Helaas is het aantal bijen de laatste jaren echt heel sterk verminderd ondanks alle "bijenplanten" in de tuin. Maar er zijn ook ontdekkingen, zoals een kleine veldmuis die geniet van de aardbeien en de zwartkop, een vogeltje dat ik nog niet eerder in de tuin had ontdekt. 
Als ik mezelf het cadeau geef om 5 of 10 minuten te gaan zitten en te kijken naar de wereld om me heen, is er vaak veel meer te zien dan ik in eerste instantie dacht. Probeer het maar eens uit. Nog leuker wordt het om daar vervolgens ook eens over te schrijven. Toch heb ook ik niet altijd even veel inspiratie en zijn kleine hulpmiddelen zoals een woordendoosje fijne hulpmiddelen.
Speciaal voor deze zomer heb ik een A4-tje gemaakt met 35 zomerse schrijfopdrachten. Op het inspiratieblad vind je naast de opdrachten ook wat schrijftips en een suggestie om het blad te gebruiken…

tip: gratis schrijfproject 2019

Hoewel ik niet zou bloggen tot eind januari, maak ik voor deze tip een uitzondering. Christine de Vries van Shodo heeft voor haar nieuwsbrieflezers een mooi jaarproject ontwikkeld. Als basis worden citaten van Etty Hillesum gebruikt, waarop je al schrijvend gaat reageren. Mij inspireert het om te schrijven met de wijze woorden van Etty, misschien jou ook wel.

Meer informatie vind je op Shodo.