woensdag 12 oktober 2011

plak-en-schrijf: dag {8}

Dag acht alweer. Wat gaat het snel....

dag {8}

De link naar jouw bijdrage kun je hieronder invullen. Succes vandaag!

11 opmerkingen:

Heldinne zei

had gister echt geen tijd (wel begonnen maar niet afgemaakt), maar ik vind het zó heerlijk om te doen! Dank voor het in gang zetten.

Ans zei

Ben ook enthousiast aan het knippen/plakken en schrijven! Doe ideeen op bij jullie. Was eerst aan het zoeken, waar moet het over gaan, maar al bladerend komen er spontaan dingen opborrelen. Is echt leuk moment van de dag!

Facts and Fairytales zei

Gisteren niet fit genoeg, dus vandaag maar 2 gemaakt :-)

Aline zei

Tja en dan is het een vrije dag, dus kon ik mij vanmorgen en vanmiddag even uitleven... al had ik nog geen idee waar ik heen wilde, het kwam als vanzelf vandaag...

Prenter zei

Weinig energie en inspiratie vandaag. Nadat ik de markers had gekocht stond mijn hoofd alleen nog maar naar kleuren. Tja, dat dan maar gedaan.

Aline zei

Whahaha, ik heb net een stapel tijdschriften terug gekregen van de buurvrouw, die waren van mijn vriend, en die gaan allemaal over telefoons, en games (mijn vriend maakt games op Android en iPhone toestellen)... dus zat al te denken over een high tech bladzijde... en nu zie ik deze, geweldig leuk gedaan...

Je gaat de tien daagse toch wel vaker doen he?.. Of eenmaal per maand, of een weekend of zo?.. Volgens mij vallen we anders in een diep gat... ;)

Ellen zei

Rake collage. Ben het er helemaal mee eens. Nu maar hopen dat er niemand op het idee komt om plakken en schrijven ook als 'ongewenst' af te doen. Want ik krijg wel het idee dat het heel gewenst is. Voor mij in ieder geval wel, deze 10 dagen op rij :-)
Morgen bekijk ik jullie creaties...

©helo zei

Wat is dit weer leuk, ik ga het straks missen maar gelukkig hebben we nog 2 te gaan. Elke dag verheug ik me op wat er allemaal gemaakt is. Jou creatie van vandaag is ook weer erg leuk de combinatie vooral ... Super
zo even bij de andere kijken of morgen ....

©helo voor Heldinne zei

Voor Heldinne

Prachtig de kleuren passen mooi bij elkaar, leuk zo in het rond schrijven ik ga dat ook eens proberen.. ik kan niet op jou blog reageren dus even zo

Annemieke zei

Wat is dit toch een heerlijke uitdaging....Ik weet even niets te schrijven en kan toch weer een pagina vullen! Kan dit geen plak-en-schrijf-jaar worden?

Kriebels en Krabbels zei

Er borrelt wel iets als het gaat om plakken-en-schrijven. Maar dat wil ik pas na de herfstvakantie bekend maken. Waarschijnlijk zal het de vorm van een wekelijkse plak-en-schrijf worden.