Huiskamerworkshops Kleurrijk Dagboek

Een dagboek kan zoveel meer zijn dan alleen maar het schrijven van tekst. Soms heb je net even iets anders nodig om weer in de stroom te komen. In de workshops Kleurrijk Dagboek worden schrijven en kunstzinnig bezig zijn met elkaar gecombineerd. De huiskamerworkshops zijn thematisch van opzet. Ze zijn los van elkaar te volgen. Ervaring met schrijven, tekenen, schilderen of het maken van collage’s is niet noodzakelijk.

 Thema’s

  • Op 14 september kun je een woordendoosje komen maken. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de koffie ga je aan de slag met verf om je eigen doosje te maken. Na de pauze maak je kennis met het schrijven aan de hand van een woordendoosje. 
  • Op 12 oktober is er Plak-en-Schrijf! Aan tafel gaan we aan de slag met oude tijdschriften en teksten. Je maakt een (of meerdere) snelle collages en beschrijft die met pen en/of stift. Het gaat niet om het maken van iets moois, maar juist om dat te leren loslaten. Neem je eigen dagboek mee of werk op losse vellen papier. 
  •  Op 23 november is het thema Randen. In deze workshop wordt het creatief dagboekschrijven gecombineerd met kunstzinnige elementen. Je schrijft, je maakt randen en je combineert beide in de oefeningen die we doen. 
  •  De laatste workshop van 2012 is op 14 december. Op deze ochtend maak je jouw Schatkaart voor 2013. Wat wil je het komende jaar realiseren? Welke beelden heb je daarbij. Plakkend en schrijvend ga je die wensen onderzoeken. 


Aantal deelnemers 
Per workshop is er plaats voor 4 tot 6 deelnemers.

Tijd
De workshops beginnen om 9.30 uur en eindigen om 11.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur).

Kosten
Per workshop betaal je € 10,-. De workshop van 14 september is € 12,50 i.vm. de materialen die gebruikt worden.

Plaats
Delft, wijk Buitenhof
Goed bereikbaar via de A4 en A13. Op loopafstand (ongeveer 5-10 minuten) van bus en/of tram. 

Aanmelden
Je kunt je via e-mail aanmelden, dan ontvang je de verdere gegevens.

Reacties