workshops 2013


Over anderhalve maand eindigt 2012 alweer. Het jaar is omgevlogen. Ik heb veel plezier aan het geven van workshops beleefd en wil daar in 2013 zeker mee doorgaan. De workshopkalender tot en met juni 2013 ziet er als volgt uit:

januari 2013
Op zaterdag 5 januari start het samen lezen en schrijven bij het Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel. Meer informatie over dit project vind je op de Schrijfcirkel.

Op vrijdag18 januari is er weer een huiskamerworkshop kleurrijk dagboek met als thema het Woordendoosje. Je schildert in deze workshop je eigen doosje en je maakt schrijfkaartjes die in het doosje passen. Daarnaast leer je hoe je dit doosje kunt gebruiken als verrijking voor het schrijven in je dagboek. Een gezellige workshop waarin je handen best vies mogen worden.

februari
Op vrijdag 22 februari is de huiskamerworkshop gericht op intu├»tief tekenen en hoe je daarbij kunt schrijven. Je maakt kleine tekeningen met verschillende materialen en leert hoe je die tekeningen kunt duiden met behulp van schrijfoefeningen. Ervaring met tekenen en schrijven is niet nodig, wel de bereidheid om een keer wat anders te doen dan je normaal gewend bent.

maart
Op vrijdag 15 maart bied ik nog een keer de huiskamerworkshop Randen aan. In deze workshop leer je hoe randen je kunnen helpen bij het schrijven, maar je gaat ook aan de slag met randen als versiering van je pagina's. Een leuke leerzame ochtend waarop je lekker in je pen kunt klimmen!

april
Op vrijdag 19 april staat het geschreven dagboek centraal. Het thema is het schrijven van dialogen. Een dialoog is een prachtige schrijfvorm om in je dagboek te gebruiken. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een gesprek mee te voeren, niets is te dol. Wil jij ook wel eens weten wat jouw linkerhand van de rechter vind, schrijf je dan in voor deze workshop!

mei
Op vrijdag 31 mei gaan we in de workshop schrijven en plakken. Je maakt twee collages en je leert hoe je aan de hand van een collage in je dagboek kunt schrijven. Voor deze workshop is het handig als je zelf ook 1 of 2 tijdschriften meeneemt.

juni
Vlak voor de zomersluiting herhaal ik op vrijdag 28 juni nog een keer de huiskamerworkshop Woordendoosje. Je schildert in deze workshop je eigen doosje en je maakt schrijfkaartjes die in het doosje passen. Daarnaast leer je hoe je dit doosje kunt gebruiken als verrijking voor het schrijven in je dagboek. Een gezellige workshop waarin je handen best vies mogen worden.
Heb je al een woordendoosje en wil je graag nieuwe woorden voor jouw doosje maken, dan ben je ook van harte welkom. Vermeld dit dan wel bij je aanmelding.

Verdere informatie

Aantal deelnemers 
Per workshop is er plaats voor 2 tot 6 deelnemers.

Tijd
De workshops beginnen om 9.30 uur en eindigen om 11.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur).

Kosten
Per workshop betaal je € 10,- inclusief koffie en/of thee.
De workshop woordendoosje is € 12,50 i.vm. de materialen die gebruikt worden.

Plaats
Delft, wijk Buitenhof
Goed bereikbaar via de A4 en A13. Op loopafstand (ongeveer 5-10 minuten) van bus en/of tram.

Aanmelden
Je kunt je via e-mail aanmelden, dan ontvang je de verdere gegevens.


Reacties