Schatkaarten, schatgraven en dagboeken

vision board focus schrijven

De maand december is sinds enige jaren de maand van Het Glazen Huis en de actie Serious Request. Ik draag dit initiatief een warm hart toe en bied in december dan ook een korte cursus via e-mail aan waarbij de opbrengst aan dit goede doel geschonken zal worden.

In deze korte cursus kijk je al schrijvend terug op 2013, maar je blikt ook vooruit op de verlangens die je hebt voor 2014 door het maken van een (of meerdere) collage(s). Vervolgens diep je d.m.v. een aantal schrijfoefeningen je je collages weer verder uit. De 5 lessen zijn zo opgebouwd dat je zelf je eigen tempo kunt bepalen. Bovendien heb je daarna ook een prima handleiding om het hele proces bijvoorbeeld in juni te herhalen. Ervaring met schrijven of het maken van collages is niet nodig. Iedereen kan dit!

Als ondersteuning kun je in de maanden december en januari gebruik maken van een besloten weblog om vragen te stellen, maar ook om je ervaringen te delen.

De prijs van deze cursus is € 7,50. Het hele bedrag komt ten goede aan Serious Request.

Heb je zin om mee te doen? Geef je op via e-mail onder de vermelding van Schatkaarten, dan ontvang je de verdere gegevens.

***

Reacties

Anoniem zei…
Hoi Kriebels en krabbels,
Ik heb er veel zin in maar wacht rustig af wat er 4 november in mijn postvak binnen komt rollen. Hopelijk spreekt het meer mensen aan om dit te doen en zo met schrijven een goed doel te steunen.
Groet Blije Gup